Flex Automotive BV

Flex Automotive BV is een Autorestauratie gelegen aan Achterweg 94 in Herwijnen.

Meer informatie over Flex Automotive BV in Herwijnen

Healeyparts BV is een gespecialiseerd bedrijf dat onderdelen levert voor de Austin Healey 100, 100/6 en de 3000 MK1, MK2 en MK3. Ze bieden ook onderhoud, revisie, schadeherstel en tuning aan voor Big Healeys. Het bedrijf is gesloten van 25 tot en met 31 oktober vanwege vakantie, maar bezoek is mogelijk op afspraak. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdagochtend alleen op afspraak tussen 8.30 uur en 12.00 uur. Healeyparts heeft een groot assortiment nieuwe onderdelen met goede pasvorm en kwaliteit voor een scherpe prijs. Ze bieden ook gebruikte en gereviseerde onderdelen aan. Daarnaast bieden ze reparatie, onderhoud, revisie, schadeherstel en rally/race preparatie aan voor Big Healeys. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan er gekeken worden op hun website.

Wil je weten wat Flex Automotive BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flex Automotive BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flex Automotive BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flex Automotive BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Flex Automotive BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flex Automotive BV

Bezoekers bekeken ook