Fort bij Asperen

Fort bij Asperen is een Restaurant gelegen aan Langendijk 60 in Acquoy.

Meer informatie over Fort bij Asperen in Acquoy

Fort bij Asperen is een cultureel erfgoed dat een unieke ontmoeting biedt. De horeca van het fort is geopend op donderdag en vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur (keuken sluit om 21.00 uur) en op zondag van 12.00 tot 19.00 uur. Op zondag is er ook een speciale "No Waste Sunday" van 17.00 tot 18.00 uur. Helaas is het torenfort tot medio april gesloten vanwege de winterverblijf van vleermuizen. Het fort is gratis geopend van 26 april tot 1 oktober en is het hele jaar door te bezoeken. Je kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en updates van Fort bij Asperen door de sociale media-kanalen te volgen of je e-mailadres achter te laten om als eerste de updates te ontvangen.

Wil je weten wat Fort bij Asperen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fort bij Asperen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fort bij Asperen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fort bij Asperen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fort bij Asperen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fort bij Asperen

Bezoekers bekeken ook