Fort Vuren

Fort Vuren is een Restaurant gelegen aan Waaldijk 29 in Vuren.

Meer informatie over Fort Vuren in Vuren

Fort Vuren is een historisch fort uit de 19e eeuw dat deel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het fort biedt bijzondere overnachtingsmogelijkheden, waaronder luxe accommodaties in de oude Contrescarp uit 1878. Deze accommodaties zijn voorzien van vloerverwarming en hebben een eigen badkamer en keuken. Daarnaast zijn er ook ruime ondergrondse woningen, genaamd FortLodges, die geschikt zijn voor een langer verblijf. Het fort is een ideaal vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten, met het LAW-Waterliniepad en een Klompenpad in de buurt. Fort Vuren is vaak een rustpunt of overnachtingsplaats voor wandelaars, zoals bij de NS-wandeling van Gorinchem naar Leerdam. Voor fietsers zijn er ook veel mogelijkheden om de omgeving te verkennen, en binnenkort zijn er fietsen te huur op het fort. Het fort is ook geschikt voor bruiloften, vergaderingen en feesten, en de Fortwachterij biedt een restaurant waar u kunt genieten van een lunch of diner. Er zijn ook rondleidingen beschikbaar waarbij u meer te weten kunt komen over de geschiedenis van het fort. Kortom, Fort Vuren is een unieke locatie waar u kunt overnachten, trouwen, vergaderen, feesten, eten en drinken, fietsen en rondleidingen kunt volgen. Het fort bevindt zich op de Waaldijk 29, 4214 LB Vuren en is onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed.

Wil je weten wat Fort Vuren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fort Vuren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fort Vuren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fort Vuren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fort Vuren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fort Vuren

Bezoekers bekeken ook