Fruitpersmobiel

Fruitpersmobiel is een Natuurvoedingswinkel gelegen aan polderdijk 9 (perslocatie) in Rumpt.

Meer informatie over Fruitpersmobiel in Rumpt

Met de mobiele fruitpers van Fruitpersmobiel kunt u op milieuvriendelijke wijze uw appels en peren persen tot lang houdbaar, natuurzuiver sap zonder enige toevoegingen. Dit is de perfecte oplossing voor zowel particulieren als boomgaardhouders met hoogstamfruit. Ook fruittelers met biologisch gekweekt fruit of fruit met hagelschade kunnen gebruik maken van deze service. Vanaf 100 kilo kunt u uw fruit laten persen, waarbij particulieren hun fruit kunnen brengen en fruittelers de mogelijkheid hebben om op locatie te persen. Binnen een uur heeft u vers geperst vruchtensap zonder toevoegingen, puur en natuurzuiver, dankzij het geheime recept dat alleen fruit bevat. De kwaliteit van het fruit bepaalt de smaak van het sap, dus u kunt ook een combinatie maken van appel- en perensap.

Wil je weten wat Fruitpersmobiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fruitpersmobiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fruitpersmobiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fruitpersmobiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fruitpersmobiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fruitpersmobiel

Bezoekers bekeken ook