Fysio Xtra

Fysio Xtra is een Fysiotherapeut gelegen aan Steenweg 65A in Waardenburg.

Meer informatie over Fysio Xtra in Waardenburg

FysioXtra is een fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Waardenburg, Zaltbommel, Beusichem, Herwijnen en Den Bosch. Ze staan bekend om hun persoonlijke en unieke benadering, waarbij ze samenwerken met andere zorgprofessionals om ervoor te zorgen dat de doelstellingen van de patiënt worden bereikt. FysioXtra richt zich niet alleen op het behandelen van klachten, maar ook op het bevorderen van vitaliteit. Ze bieden verschillende specialisaties en faciliteiten, zoals algemene fysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie, en medische fitness. Ze bieden ook een vitaliteitsprogramma aan om mensen te helpen meer energie te krijgen en zich beter te voelen. FysioXtra heeft meerdere locaties en heeft ruime openingstijden. Ze zijn toegankelijk voor iedereen, van topsporters tot mensen die fitter willen worden.

Wil je weten wat Fysio Xtra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Xtra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Xtra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Xtra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fysio Xtra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Xtra

Bezoekers bekeken ook