FysioHolland Geldermalsen

FysioHolland Geldermalsen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Rijnstraat 33 in Geldermalsen.

Meer informatie over FysioHolland Geldermalsen in Geldermalsen

FysioHolland Fysiotherapie Geldermalsen biedt gespecialiseerde fysiotherapie aan voor mensen met blessures of klachten aan de nek, schouders, rug of andere delen van het lichaam. Ze hebben een team van deskundige fysiotherapeuten die samenwerken om de beste zorg te bieden. De fysiotherapeut Inge is een specialist op het gebied van bewegen en behandelt klachten na een intakegesprek. De praktijk is geopend in de avonduren en in het weekend en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Ze streven naar een klanttevredenheid van 9.1 en bieden binnen 24 uur een afspraak aan. Naast algemene fysiotherapie biedt de praktijk ook manuele therapie en dry needling aan. Ze hebben ook locaties in de buurt van Geldermalsen waar je terecht kunt voor fysiotherapie.

Wil je weten wat FysioHolland Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioHolland Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioHolland Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioHolland Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar FysioHolland Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioHolland Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook