Fysioteam ART

Fysioteam ART is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Bosmanskamp 24 in Geldermalsen.

Meer informatie over Fysioteam ART in Geldermalsen

Fysioteam ART biedt intensieve begeleiding door personal trainers om jouw doelen te behalen. Daarnaast bieden ze ook fysiotherapie aan voor mensen met klachten na een blessure of operatie. Ze hebben ook kinderfysiotherapie en fitnessart om fit te worden of te blijven na een ziekte, operatie of (sport)letsel. Er zijn positieve ervaringen van eerdere cliënten, zoals een zeer deskundige online behandeling en een second opinion die een operatie heeft voorkomen. Fysioteam ART is 63 keer gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 9.8. Ze hebben verschillende locaties waar je terecht kunt voor fysiotherapie. Kortom, Fysioteam ART kan je helpen bij het bereiken en behouden van een fit lichaam.

Wil je weten wat Fysioteam ART verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysioteam ART of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysioteam ART? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysioteam ART het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fysioteam ART reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysioteam ART

Bezoekers bekeken ook