Fysiotherapie Body & Brain

Fysiotherapie Body & Brain is een Fysiotherapeut gelegen aan Benedeneindseweg 19A in Deil.

Meer informatie over Fysiotherapie Body & Brain in Deil

Wij zijn een deskundige fysiotherapiepraktijk met flexibele openingstijden. Wij bieden medisch fitnessbehandelingen aan en als na drie behandelingen geen resultaat is, kijken we naar andere behandelplannen of roepen we de hulp in van een collega of arts. We hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Onze visie is dat fysiotherapie een zetje in de juiste richting is, waarbij de samenwerking tussen patiënt en therapeut leidt tot zelfstandig functioneren. We bieden ook preventieve fysiotherapie aan, omdat investeren in gezondheid ergere klachten kan voorkomen. Onze diensten omvatten onder andere fysiotherapie, manuele therapie, neurofysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Bij ons team kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen. Uit recente cijfers blijkt dat ongeveer twee miljoen mensen in Nederland last hebben van rug- en nekklachten. Neem contact met ons op via het contactformulier en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Wil je weten wat Fysiotherapie Body & Brain verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Body & Brain of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Body & Brain? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Body & Brain het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fysiotherapie Body & Brain reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Body & Brain

Bezoekers bekeken ook