Fysiotherapie Dijs

Fysiotherapie Dijs is een Fysiotherapeut gelegen aan Hoekenburg 18 in Tricht.

Meer informatie over Fysiotherapie Dijs in Tricht

Fysiotherapie Dijs is een kleinschalige praktijk in het Betuwse dorpje Tricht. Het team bestaat uit twee ervaren fysiotherapeuten, Paul Dijs en Tessa Moen, die zorg op maat bieden. Paul Dijs is gespecialiseerd in fysiotherapie bij ASTMA en COPD patiënten, terwijl Tessa Moen na haar werk als analiste besloot om fysiotherapeut te worden. Samen vormen ze een maatschap fysiotherapie aan de Hoekenburg in Tricht. Patiënten zijn zeer tevreden over de behandelingen en prijzen de fysiotherapeuten om hun luisterend oor en expertise. Neem contact op met Fysiotherapie Dijs als u klachten heeft.

Wil je weten wat Fysiotherapie Dijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Dijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Dijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Dijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fysiotherapie Dijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Dijs

Bezoekers bekeken ook