Fysiotherapie Haaften

Fysiotherapie Haaften is een Fysiotherapeut gelegen aan Goudensteinstraat 1a in Haaften.

Meer informatie over Fysiotherapie Haaften in Haaften

Bij Fysiotherapie Haaften kunt u terecht voor professionele en betrokken fysiotherapie, kinderfysiotherapie en manuele therapie. Ze werken samen met huisartsen, specialisten en andere zorgverleners en zijn goed bereikbaar en rolstoeltoegankelijk. De praktijk is aangesloten bij het KNGF en de therapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister. Ze bieden behandelingen voor klachten aan de knie, nek, rug en andere bewegingsbeperkingen. Ook is er kinderfysiotherapie voor kinderen die zich langzamer ontwikkelen en manuele therapie voor gewrichtsklachten. Daarnaast bieden ze FysioFit, waar u onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt sporten. Het team van therapeuten is vriendelijk, deskundig en luisterend, en ze bieden oplossingen op maat. De praktijk heeft al veel mensen geholpen, zoals iemand met rugpijn die na een paar behandelingen al veel verbetering merkte. Kortom, Fysiotherapie Haaften is een fijne praktijk waar u snel weer kunt doen wat u graag doet.

Wil je weten wat Fysiotherapie Haaften verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Haaften of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Haaften? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Haaften het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fysiotherapie Haaften reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Haaften

Bezoekers bekeken ook