Fysiotherapie Monhemius

Fysiotherapie Monhemius is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Weverstraat 3 in Ophemert.

Meer informatie over Fysiotherapie Monhemius in Ophemert

Bij fysiotherapie Monhemius kunt u terecht voor verschillende klachten en aandoeningen, of het nu gaat om werkgerelateerde problemen, blessures, ongelukken of gewoon ouderdom. Het team bestaat uit verschillende specialisten, zoals een manueel therapeut, fysiotherapeut, oedeemtherapeut, bekkenbodemtherapeut en leefstijlcoach. De praktijk is gevestigd in het torenhofje in het centrum van Ophemert en is rolstoeltoegankelijk. De openingstijden zijn ruim, ook in de avonduren en op zaterdag. Volg fysiotherapie Monhemius ook op Facebook voor meer informatie.

Wil je weten wat Fysiotherapie Monhemius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Monhemius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Monhemius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Monhemius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fysiotherapie Monhemius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Monhemius

Bezoekers bekeken ook