Fysiotherapie Schipper

Fysiotherapie Schipper is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Industrieweg 24-C in Beesd.

Meer informatie over Fysiotherapie Schipper in Beesd

Fysiotherapie Schipper is een professionele praktijk gespecialiseerd in fysiotherapie en blessureherstel. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder algemene fysiotherapie, dry needling, medical taping, oefentherapie, bekkenklachten en fysiotherapie aan huis. Ze zijn gevestigd in Beesd en zijn beschikbaar voor afspraken overdag, 's avonds en in het weekend. Klanten spreken positief over de vakkennis en aandacht van Eline, de fysiotherapeut van de praktijk. Ze biedt niet alleen behandelingen aan, maar geeft ook advies over zelfhulp bij blessures. De praktijk is goed bereikbaar en wordt gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Momenteel is er een probleem met het afspraken portaal, maar afspraken kunnen nog steeds gemaakt worden via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil je weten wat Fysiotherapie Schipper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Schipper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Schipper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Schipper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fysiotherapie Schipper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Schipper

Bezoekers bekeken ook