G.V.V. Complex

G.V.V. Complex is een Sportcomplex gelegen aan Randweg 3 in Geldermalsen.

Meer informatie over G.V.V. Complex in Geldermalsen

Op vrijdag 29 september organiseert GVV een gezellige avond voor al haar vrijwilligers, met een BBQ, muziek en een drankje. Daarnaast heeft GVV besloten om een rookverbod in te stellen tijdens jeugdtrainingen en -wedstrijden, als onderdeel van hun streven naar een rookvrije generatie. Ook staat het Kindercarnaval bij GVV weer voor de deur, een feestelijke activiteit voor jong en oud. Daarnaast zijn er verschillende wedstrijdverslagen te lezen, waaronder de oefenwedstrijden van GVV's eerste en tweede elftal. Verder is er informatie te vinden over hoe je lid kunt worden van GVV en welke regels er gelden voor eventuele overschrijvingen naar andere verenigingen. Tot slot wordt de volgende wedstrijd van GVV 1 aangekondigd, tegen BZC'14 op 5 januari.

Wil je weten wat G.V.V. Complex verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G.V.V. Complex of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G.V.V. Complex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G.V.V. Complex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar G.V.V. Complex reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. G.V.V. Complex

Bezoekers bekeken ook