Galgenwiel Strand

Galgenwiel Strand is een Openbaar zwembad gelegen aan Leerdamseweg 39 in Asperen.

Meer informatie over Galgenwiel Strand in Asperen

Café-cafetaria "De Wiel" is gelegen aan een natuurplas in Asperen, die in 1658 ontstaan is na een dijkdoorbraak. In 1998 zijn Willie en Dick de Groot begonnen met het café op deze prachtige locatie aan het water. Asperen is een pittoresk dorpje in de Betuwe en ligt aan de rivier de Linge, met de stad Leerdam aan de overkant. Het café is het hele jaar geopend en biedt een terras en een café waar gasten kunnen genieten van eten en drinken. Het bedrijf ligt in een gebied met verschillende fiets- en wandelroutes en heeft faciliteiten zoals een natuurzwembad, een ligweide en speeltoestellen voor kinderen. Vroeger diende een deel van de natuurplas als buitenzwembad waar de lokale jeugd zwemlessen kreeg. In de jaren tachtig besloot de gemeente Asperen om te stoppen met het zwembad en het gebouw te verhuren aan particuliere ondernemers. Het café heeft contactgegevens zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres vermeld op de website.

Wil je weten wat Galgenwiel Strand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Galgenwiel Strand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Galgenwiel Strand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Galgenwiel Strand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Galgenwiel Strand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Galgenwiel Strand

Bezoekers bekeken ook