Garage C. de Greef

Garage C. de Greef is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Achterstraat 55 in Echteld.

Meer informatie over Garage C. de Greef in Echteld

Garage de Greef is opgericht in 1988 en is sinds januari 2023 officieel overgenomen door Kees' zoon Jan. Ze hebben dit gevierd met hun vaste klanten en vrienden op een mooie dag in mei. De garage biedt verschillende diensten aan, zoals onderhoudswerkzaamheden aan alle merken auto's, aircoservice, schadeherstel, APK, ruitreparatie, automaat spoelen, tuning, inbouwsystemen en carcleaning. Ze hebben een team van vakbekwame monteurs die gebruik maken van moderne apparatuur en kwaliteitsproducten. Tijdens onderhoudswerkzaamheden is het mogelijk om een leenauto te gebruiken tegen een kilometervergoeding. Daarnaast heeft de garage ook een verkoopafdeling waar ze persoonlijk advies geven en een breed scala aan occasions aanbieden. Als ze niet de gewenste auto op voorraad hebben, kunnen ze deze voor de klant opzoeken. Het aanbod wisselt regelmatig, dus het is handig om regelmatig de website te raadplegen. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Garage C. de Greef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage C. de Greef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage C. de Greef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage C. de Greef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Garage C. de Greef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage C. de Greef

Bezoekers bekeken ook