Gastouder-Varik.nl

Gastouder-Varik.nl is een Kinderopvang gelegen aan Doctor D.M. van Londenstraat 15 in Varik.

Meer informatie over Gastouder-Varik.nl in Varik

Wieteke van het Hoofd is een geregistreerde gastouder in Varik, in de Betuwe. Ze woont samen met haar partner Erwin op de Dr. D.M. van Londenstraat 15. Wieteke is al 17 jaar werkzaam als zelfstandig gastouder en is in het bezit van een EHBO-diploma. Ze is aangesloten bij een gastouderbureau, zodat ouders kunnen profiteren van kinderopvangtoeslag. Wieteke heeft een grote tuin en net buiten de poort is er een speeltuin. Ze heeft ook een poes als huisdier. Ze vindt het leuk om actief bezig te zijn met de kinderen, zoals knutselen, verven, tekenen, kleien en liedjes zingen. Bij mooi weer gaan ze met de bolderkar op pad, bijvoorbeeld naar de speeltuin of de speelboerderij. Kortom, Wieteke biedt een gezellige en actieve omgeving voor kinderen om te spelen en te leren.

Wil je weten wat Gastouder-Varik.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouder-Varik.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouder-Varik.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouder-Varik.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Gastouder-Varik.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouder-Varik.nl

Bezoekers bekeken ook