GeoCraft

GeoCraft is een Softwarebedrijf gelegen aan 74, Nieuwesteeg in Herwijnen.

Meer informatie over GeoCraft in Herwijnen

Op de GeoCraft server staat heel Nederland in Minecraft. De spelers worden gevraagd om de gebouwen, wegen en bomen mooi op te bouwen, zodat het grijze Nederland verandert in een kleurrijk en realistisch Nederland. Iedereen kan meedoen door bijvoorbeeld hun huis, school of supermarkt na te bouwen. Er is ook een nieuwe wedstrijd waar je aan kunt deelnemen. De GeoCraft server is gemaakt door het Science Center GeoFort, in samenwerking met Geodan, de VU en Rijkswaterstaat. De wereld van GeoCraft bestaat uit maar liefst 1.000 miljard Minecraft-Blokjes en je kunt de weg vinden door slimme commando's en coördinaten te gebruiken. De GeoCraft Community bestaat uit meer dan 600 GeoBurgemeesters en Wethouders, 14 GeoCommissarissen van de Koning, 2 Ministers en 1 Koning. GeoCraft is onderdeel van Stichting GeoFort.

Wil je weten wat GeoCraft verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GeoCraft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GeoCraft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GeoCraft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar GeoCraft reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GeoCraft

Bezoekers bekeken ook