GeoFort WereldPan

GeoFort WereldPan is een Crêperie gelegen aan Nieuwesteeg 74 in Herwijnen.

Meer informatie over GeoFort WereldPan in Herwijnen

Dit spannende forteiland is omgevormd tot een educatieve attractie waar alles om de toekomst van de aarde draait. De thema's klimaat, energie en water staan centraal. Bezoekers kunnen onder andere in een lift naar beneden gaan, verdwalen in het klimaatdoolhof en de hoogste aardbevingsbestendige toren bouwen. Op zaterdag en zondag is het museum geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is er de GeoExperience waar bezoekers kunnen experimenteren met klimaatverandering, afvalbeheer en energie opwekken. Er zijn ook verschillende activiteiten voor kinderen, zoals Minecraft speurtochten. GeoFort heeft vacatures op het gebied van sales, onderwijs en horeca. Het fort is erkend als UNESCO Werelderfgoed en biedt een unieke combinatie van geschiedenis en toekomstgerichte thema's.

Wil je weten wat GeoFort WereldPan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GeoFort WereldPan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GeoFort WereldPan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GeoFort WereldPan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar GeoFort WereldPan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GeoFort WereldPan

Bezoekers bekeken ook