GeoFort

GeoFort is een Museum gelegen aan Nieuwesteeg 74 in Herwijnen.

Meer informatie over GeoFort in Herwijnen

Dit spannende forteiland is omgevormd tot een educatieve attractie waar alles om de toekomst van de aarde draait. Thema's als klimaat, energie en water staan centraal. Bezoekers kunnen onder andere een lift nemen diep de aarde in, verdwalen in het klimaatdoolhof en de hoogste aardbevingsbestendige toren bouwen. Het museum is geopend op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kunnen bezoekers de GeoExperience ontdekken, waar ze kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten zoals de 'Climate race' en de 'Green screen'. Ook zijn er vacatures beschikbaar voor geïnteresseerden in sales, onderwijs en horeca. Op het fort is er ook de mogelijkheid om Minecraft-activiteiten te doen, zoals een speurtocht en een quiz. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een kerstbrunch en extra Minecraft VR-dagen. GeoFort is erkend als UNESCO Werelderfgoed en biedt bezoekers de unieke mogelijkheid om op een prachtige historische plek de thema's van de toekomst te beleven.

Wil je weten wat GeoFort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GeoFort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GeoFort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GeoFort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar GeoFort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GeoFort

Bezoekers bekeken ook