Gereformeerde Gemeente Waardenburg

Gereformeerde Gemeente Waardenburg is een Kerk gelegen aan Dorpsstraat 1 in Waardenburg.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente Waardenburg in Waardenburg

De geschiedenis van Waardenburg begint in 1932, wanneer de kerkenraad van Tricht besluit om catechisatie te geven bij bakker Van Voorden in Waardenburg. In de jaren die volgen groeit de wens om een eigen afdeling in Waardenburg op te richten, maar pas in 1939 gaat de kerkenraad van Tricht daarmee akkoord. Momenteel viert Waardenburg haar 75-jarig bestaan. De kerktijden en het beroepingswerk worden niet vermeld in de tekst. Voor contactgegevens en financiële gegevens kan men terecht bij het Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening in Woerden.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente Waardenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente Waardenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente Waardenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente Waardenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente Waardenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente Waardenburg

Bezoekers bekeken ook