Gereformeerde kerk Geldermalsen

Gereformeerde kerk Geldermalsen is een Kerk gelegen aan Dominee R. Lomanlaan 7 in Geldermalsen.

Meer informatie over Gereformeerde kerk Geldermalsen in Geldermalsen

Onze gemeente is een levendige gemeenschap waar mensen met verschillende achtergronden zich thuis voelen. We zoeken samen naar een eigentijdse, authentieke manier van geloven met ruimte voor elkaar en openheid als kernwoorden. De zondagse kerkdienst is het hart van onze gemeente, waarbij we doorgaans zingen uit het Liedboek voor Huis en Kerk. We hebben veel muzikaal talent binnen de gemeente en zij werken regelmatig mee aan de diensten. Na afloop is er altijd gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie. We zijn betrokken op de HEER, op elkaar en op de wereld om ons heen, en daarom zijn er veel actieve groepen binnen de gemeente, zoals de diaconie, werkgroepen en jeugdwerk. We organiseren ook regelmatig gemeente-weekends en musicals. Bij ons is iedereen welkom aan de Tafel van onze Heer, ongeacht geslacht, en we geloven in een God die verheugd is als twee mensen in liefde met elkaar verbonden willen zijn. Jong en oud zijn bij ons in evenwicht. Voor het lidmaatschap van onze gemeente kun je contact opnemen met de scriba.

Wil je weten wat Gereformeerde kerk Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde kerk Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde kerk Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde kerk Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Gereformeerde kerk Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde kerk Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook