Gereformeerde Kerk

Gereformeerde Kerk is een Kerk gelegen aan Achterweg 15 in Herwijnen.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk in Herwijnen

Op zondag 29 oktober vinden er verschillende kerkdiensten plaats in Herwijnen. In de ochtenddienst zal ds. Van Dam uit Houten voorgaan, onder begeleiding van organiste Jeanette Dekker en pianist Jaap Bron. In de avonddienst zal mevrouw Stigter uit Rotterdam voorgaan, met muzikale bijdragen van Jaap Bron, Margrieta Baas en Rhode Baas. Verder is er een contactblad beschikbaar voor de maand oktober, dat gedownload kan worden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het omzien naar elkaar, waarbij mensen worden aangemoedigd om hulp te zoeken als dat nodig is. Tot slot is het mogelijk om de kerkdiensten live mee te vieren via Kerkradio of Kerk-TV.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Gereformeerde Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk

Bezoekers bekeken ook