Gemeente West Betuwe - terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Kano langs de Linge, Kampsedijk Enspijk’

DeWest-Betuwegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente West Betuwe - terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Kano langs de Linge, Kampsedijk Enspijk’.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van West Betuwe maken bekend dat met ingang van 20 december 2023 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kano langs de Linge, Kampsedijk Enspijk’ gedurende zes weken ter inzage ligt. ToelichtingHet bestemmingsplan voorziet in de realisatie van zowel een afvaarplek (in- en uitstaplocatie ) t.b.v. kano’s, als van een ondersteunende kleinschalige mobiele horecavoorziening (foodkeet) op de locatie Kampsedijk te Enspijk (Sectie M, percelen 3 en 4). Beide voorzieningen zijn ten behoeve van het kanoverhuurbedrijf 'Lekker aan de Linge'. Ter inzageHet ontwerpbestemmingsplan ligt met de daarbij behorende stukken ter inzage op het gemeentehuis van West Betuwe. Bezoekadres: Kuipershof 2 in Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de gemeente, via 0345 728 800 of gemeente@westbetuwe.nl. Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website van de gemeente: www.westbetuwe.nl.De planstukken zijn ook te raadplegen op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl, met de IMRO-codering: NL.IMRO.1960.ENSKampsedijkM4-ONT1 Zienswijze indienenGedurende de termijn van terinzagelegging (20 december 2023 tot en met 30 januari 2024) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge reactie wilt geven, dan dient u hiervoor uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, eerst een afspraak te maken met het klantencontact-centrum van de gemeente West Betuwe: telefoonnummer (0345) 728800.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWest-Betuwegids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in West-Betuwe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWest-Betuwegids.nl
Redactie deWest-Betuwegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen West-Betuwe
  2. gmb-2023-539192

Gerelateerde berichten