Gemeente West Betuwe – Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure - Omzetten van een tijdelijke omgevingsvergunning voor een kinderdagverblijf naar een permanente omgevingsvergunning aan de Huigenstaat 47 te Acquoy

DeWest-Betuwegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente West Betuwe – Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure - Omzetten van een tijdelijke omgevingsvergunning voor een kinderdagverblijf naar een permanente omgevingsvergunning aan de Huigenstaat 47 te Acquoy.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Met ingang van 20 december 2023 ligt gedurende zes weken ter inzage het ontwerp besluit, met daarbij de behorende stukken, voor het verlenen van een omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor het omzetten van een tijdelijke omgevingsvergunning voor een kinderdagverblijf naar een permanente omgevingsvergunning aan de Huigenstaat 47 te Acquoy.Ontwerpbesluit omgevingsvergunningHet plan voorziet in het omzetten van een tijdelijke omgevingsvergunning voor een kinderdagverblijf naar een permanente omgevingsvergunning;Ter inzageHet ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen vanaf woensdag 20 november 2023 tot en met dinsdag 30 januari 2024 ter inzage in het gemeentehuis van West Betuwe. Bezoekadres: Kuipershof 2 4191 KH Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via ons algemene telefoonnummer 0345 728800. Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website van de gemeente: www.westbetuwe.nlDe stukken zijn ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl Het ontwerpbesluit heeft hetplan-identificatienummer NL.IMRO.1960.ACQHuigenstraat47a-ONT1Wilt u reageren op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning?Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m dinsdag 30 januari 2024) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) sturen naar het college van B&W van West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge reactie wilt geven, dan dient u hiervoor uiterlijk één week voor het einde van de inzagetermijn eerst een afspraak te maken via het Klantencontactcentrum van de gemeente West Betuwe, telefoonnummer (0345) 728800.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWest-Betuwegids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in West-Betuwe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWest-Betuwegids.nl
Redactie deWest-Betuwegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen West-Betuwe
  2. gmb-2023-541363

Gerelateerde berichten