Besluit aanwijzing onbezoldigd ambtenaar en toezichthouder gemeente West Betuwe

DeWest-Betuwegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit aanwijzing onbezoldigd ambtenaar en toezichthouder gemeente West Betuwe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester respectievelijk het college van burgemeester en wethouders, ieder voor zover het zijn bevoegdheid als bestuursorgaan betreft; Overwegende dat het wenselijk is te voorzien in de aanwijzing van een onbezoldigd ambtenaar en toezichthouder in de zin van artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht in samenhang met de onderscheidenlijke wettelijke voorschriften; Gelet op de Algemene wet bestuursrecht; Dat de burgemeester dan wel het college van burgemeester en wethouders de bevoegdheid heeft onbezoldigde ambtenaren en toezichthouders aan te wijzen, die met het toezicht op de naleving van het bepaalde bij of krachtens enig wettig voorschrift zijn belast;BesluitenDe volgende persoon aan te wijzen tot onbezoldigd ambtenaar en toezichthouder als bedoeld in artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht, en als zodanig belast met het houden van toezicht op de naleving van het bepaalde bij of krachtens de in dit besluit genoemde wetten, op basis daarvan vastgestelde en vast te stellen AmvB’s en verordeningen:Naam : Van Geelen Voornamen : MennoGeboortedatum : 11 oktober 1975Geboorteplaats : AmsterdamArtikel 1De toezichthouder is, met inachtneming van titel 5.2 van de Algemene wet bestuursrecht belast methet houden van toezicht c.q. handhaving op de naleving van het bepaalde bij of krachtens de volgende(artikelen van) wetten en regelingen:-de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht;-de Woningwet;-de Wet ruimtelijke ordening;-de Huisvestingswet 2014;-de Wet basisregistratie personen;-alsmede de bij of krachtens artikel 149 Gemeentewet vastgestelde verordeningen door het gemeentebestuur van West Betuwe.Artikel 2 Aan de toezichthouder wordt, ten behoeve van het houden van toezicht op de naleving van het bepaalde bij of krachtens de onder artikel 1 genoemde wetten of regelingen, een legitimatiebewijs verstrekt als bedoeld in artikel 5:12 Algemene wet bestuursrecht (Awb) en de daarop gebaseerde “Regeling model legitimatiebewijs toezichthouders Awb”. Artikel 3 De aanwijzing als onbezoldigd ambtenaar en toezichthouder geschiedt tot 2 januari 2024 om 15.00 uur. Artikel 4 Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de dag van bekendmaking. Bekendmaking geschiedt door toezending van dit besluit aan betrokkene en middels publicatie in het elektronisch gemeenteblad. Deze aanwijzing geldt voor het gehele grondgebied van de gemeente West Betuwe.Aldus vastgesteld op 28 december 2023. Burgemeester en wethouders van de gemeente West Betuwe de loco-secretaris Kees Verweij de burgemeester,Servaas StoopDe burgemeester van West Betuwe,Servaas Stoop

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWest-Betuwegids.nl op 30-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in West-Betuwe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWest-Betuwegids.nl
Redactie deWest-Betuwegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen West-Betuwe
  2. gmb-2023-568055

Gerelateerde berichten