Verzamelverkeersbesluit voor het plaatsen van proactieve palen voor elektrische voertuigen op diverse locaties in de gemeente West Betuwe

DeWest-Betuwegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verzamelverkeersbesluit voor het plaatsen van proactieve palen voor elektrische voertuigen op diverse locaties in de gemeente West Betuwe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op grond van de overwegingen heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om:-vier proactieve palen te plaatsen, op de hieronder aangegeven locaties, die als specifiek doel hebben het opladen van elektrische voertuigen;-middels het plaatsen van de borden door het plaatsen van borden E080 van bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990, voorzien van het bord “Opladen elektrische voertuigen” en daaronder bord OB504- de proactieve palen in het openbaar gebied te plaatsen, in eigendom en beheer van de gemeente West Betuwe;-proactieve paal te plaatsen waarbij twee elektrische voertuigen gelijktijdig kunnen worden opgeladen.Dit verzamelverkeersbesluit omvat de volgende locaties:Locatie 1: Prins Constantijnstraat 34, 4153 CN BeesdLocatie 2: Hogeweide 1, 4191 NH GeldermalsenLocatie 3: Groeneweg 32, 4197 HG BuurmalsenLocatie 4: Kersendreef 15, 4147 HC AsperenInwerkingtredingDit besluit treedt in werking op de dag na de bekendmaking hiervan in de Staatscourant.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWest-Betuwegids.nl op 14-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in West-Betuwe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWest-Betuwegids.nl
Redactie deWest-Betuwegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen West-Betuwe
  2. gmb-2024-65972

Gerelateerde berichten