Groente & Fruit Cees Hakkert

Groente & Fruit Cees Hakkert is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Rijksstraatweg 14 in Geldermalsen.

Meer informatie over Groente & Fruit Cees Hakkert in Geldermalsen

Onze winkel, Cees Hakkert AGF, staat garant voor groente en fruit vol van smaak, vers en van goede kwaliteit. We werken nauw samen met telers om ervoor te zorgen dat de producten snel en vers in onze winkel belanden. We houden ons strikt aan de seizoenen en kiezen alleen voor telers die groente en fruit de tijd geven om te groeien. Dit proef je terug in de kwaliteit van onze producten. Naast groente en fruit bieden we ook gesneden (roerbak) groentes, rauwkostsalades en kant-en-klaar maaltijden aan, allemaal bereid in onze eigen keuken zonder toevoegingen of zout. We geloven dat vers en puur niet alleen het lekkerste is, maar ook het beste voor je gezondheid. Kom gerust langs in onze winkel aan de Rijksstraatweg in Geldermalsen om te zien wat we te bieden hebben.

Wil je weten wat Groente & Fruit Cees Hakkert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groente & Fruit Cees Hakkert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groente & Fruit Cees Hakkert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groente & Fruit Cees Hakkert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Groente & Fruit Cees Hakkert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groente & Fruit Cees Hakkert

Bezoekers bekeken ook