Guido's haarstudio

Guido's haarstudio is een Kapper gelegen aan Geldersestraat 22 in Geldermalsen.

Meer informatie over Guido's haarstudio in Geldermalsen

Guido's Haarstudio in Geldermalsen is al meer dan 25 jaar een gezellige en enthousiaste kapsalon. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knippen voor dames, heren en kinderen, kleurtechnieken, haarstyling, permanent, extensions en het kleuren/epileren van wenkbrauwen. De stylisten bij Guido's Haarstudio blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door regelmatig vaktrainingen te volgen. Er wordt gewerkt met verschillende gradaties van stylisten, afhankelijk van hun ervaring. De kapsalon is gevestigd aan de Geldersestraat 22 in Geldermalsen en is op dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Wil je weten wat Guido's haarstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Guido's haarstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Guido's haarstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Guido's haarstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Guido's haarstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Guido’s haarstudio

Bezoekers bekeken ook