HaarKlip Kapsalon Herwijnen

HaarKlip Kapsalon Herwijnen is een Kapper gelegen aan Breede Kampen 56 in Herwijnen.

Meer informatie over HaarKlip Kapsalon Herwijnen in Herwijnen

Stèfanie Klip-de Jongh verwelkomt je bij HaarKlip, haar kapsalon in Herwijnen. Met 25 jaar ervaring in het kappersvak luistert ze goed naar de wensen van haar klanten en helpt ze bij het kiezen van de beste kapselopties. Haar specialiteiten zijn balayages en foliekleuringen, maar ze heeft zich ook gespecialiseerd in het verzorgen en scheren van baarden. Stèfanie hoopt klanten snel te ontmoeten en hen advies te geven op basis van haar jarenlange kennis. Ze streeft ernaar dat mensen met een grote glimlach haar stoel verlaten. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 18:00 uur, op vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur (elke eerste zaterdag van de maand is de salon geopend). Stèfanie gebruikt EMME DICIOTTO haarproducten, die geschikt zijn voor verschillende haartypes en momenten van gebruik. De productlijn biedt verschillende geuren en verzorgingsmogelijkheden, zoals een milde everyday lijn, een shampoo met UV-filter en een verzorgende lijn voor de winter. Je kunt contact opnemen met HaarKlip via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat HaarKlip Kapsalon Herwijnen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HaarKlip Kapsalon Herwijnen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HaarKlip Kapsalon Herwijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HaarKlip Kapsalon Herwijnen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar HaarKlip Kapsalon Herwijnen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HaarKlip Kapsalon Herwijnen

Bezoekers bekeken ook