Hakkert Totaal Schilders

Hakkert Totaal Schilders is een Schilder gelegen aan Burgemeester M.P. van Willigenweg 7 in Haaften.

Meer informatie over Hakkert Totaal Schilders in Haaften

Hakkert totaal schilders Haaften is een jong en dynamisch schildersbedrijf dat zowel voor particuliere als zakelijke klanten werkt. Op hun website kun je informatie vinden over de werkzaamheden die zij uitvoeren. Als je specifieke vragen of wensen hebt, kunnen zij een passend advies of offerte verzorgen. Ze bieden ook een vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk en onderhoud aan woningen of kantoorpanden. Voor particulieren geldt een speciaal BTW-tarief van 6% als ze hun woning binnen of buiten willen laten schilderen. Deze regeling geldt echter pas 2 jaar na de nieuwbouw van de woning en geldt niet voor zakelijke klanten.

Wil je weten wat Hakkert Totaal Schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hakkert Totaal Schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hakkert Totaal Schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hakkert Totaal Schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Hakkert Totaal Schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hakkert Totaal Schilders

Bezoekers bekeken ook