Health Challenge Herwijnen

Health Challenge Herwijnen is een Sportschool gelegen aan Achterweg 31 in Herwijnen.

Meer informatie over Health Challenge Herwijnen in Herwijnen

Health Challenge Herwijnen is een sportschool in Herwijnen die verschillende trainingen en voedingsadviezen aanbiedt. Ze hebben een persoonlijke intake en fitnessschema's op maat. De sportschool beschikt over cardio- en krachttoestellen en biedt persoonlijke aandacht. Daarnaast bieden ze ook kettlebell trainingen aan, waarbij het hele lichaam intensief wordt getraind met behulp van kettlebells en het eigen lichaamsgewicht. Voor vragen of om een keer mee te trainen, kun je contact opnemen via e-mail of telefoon. Het team van Health Challenge Herwijnen bestaat uit Heleen van der Meijden en Joey Timmer. De contactgegevens van de sportschool zijn te vinden op hun website en ze zijn ook te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Health Challenge Herwijnen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Health Challenge Herwijnen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Health Challenge Herwijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Health Challenge Herwijnen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Health Challenge Herwijnen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Health Challenge Herwijnen

Bezoekers bekeken ook