Healthclub45

Healthclub45 is een Sportschool gelegen aan Rijksstraatweg 45 in Meteren.

Meer informatie over Healthclub45 in Meteren

Healthclub45 is de meest complete sportschool in Meteren en omgeving. Ze bieden niet alleen fitness, maar ook circuittraining, yoga en andere groepslessen aan. De sportschool is gevestigd in de gemeente Geldermalsen en staat bekend om zijn intensieve begeleiding en geweldige sfeer. Ze hebben de nieuwste en beste groepslessen en bieden ook 1-op-1 fitness aan. Healthclub45 is een moderne club voor jong en oud en is perfect bereikbaar vanuit Geldermalsen. Daarnaast bieden ze een programma aan om weer in shape te komen na de vakantie, hebben ze een rooster voor juli en augustus en bieden ze een gratis overstapservice aan. Het aanbod van de sportschool is zeer compleet, met onder andere (groeps) fitness, power mama training, crossfit en voedingsadvies. Klanten zijn erg tevreden over de vriendelijkheid van het personeel en de persoonlijke aandacht die ze krijgen. Je kunt je nu aanmelden voor een gratis proefweek bij Healthclub45.

Wil je weten wat Healthclub45 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthclub45 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthclub45? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthclub45 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Healthclub45 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthclub45

Bezoekers bekeken ook