HEMA Geldermalsen

HEMA Geldermalsen is een Warenhuis gelegen aan Geldersestraat 19 in Geldermalsen.

Meer informatie over HEMA Geldermalsen in Geldermalsen

HEMA Geldermalsen is een winkel waar je onder andere taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en eten kunt bestellen of kopen. Als je online bestelt, kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Bij thuisbezorging ontvang je je bestelling binnen 1-2 werkdagen, terwijl je bij het ophalen in de winkel je bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt ophalen. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, heb je 14 dagen de tijd om dit te doen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel, als ze onbeschadigd zijn en in hun originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en voorverpakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. HEMA is ook duurzaam en biedt de mogelijkheid om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt van Geldermalsen, zoals in Leerdam, Beneden-Leeuwen, Houten Castellum, Lienden, Leersum, Zaltbommel, Culemborg, Tiel, Wijk bij Duurstede en Kerkdriel.

Wil je weten wat HEMA Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar HEMA Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook