Hersteld Hervormde Gemeente Haaften-Waardenburg

Hersteld Hervormde Gemeente Haaften-Waardenburg is een Kerk gelegen aan Kerkstraat 17A in Waardenburg.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente Haaften-Waardenburg in Waardenburg

De Hersteld Hervormde gemeente Haaften-Waardenburg bevindt zich op het adres Kerkstraat 17a in Waardenburg. Het telefoonnummer is 0418-651556 en de website is http://www.hhghaaften-waardenburg.nl. De predikant voor gewone werkzaamheden is L. Treur. De scriba van de gemeente is G.A. van Maaswaal, die woont op J.H. L.-van Herwaardenstraat 35 in Meteren. Zijn telefoonnummer is 0345-569032. De gemeente heeft een plaatselijke agenda, een landelijke agenda en biedt nieuws, nevensites en geschriften aan. Als u vragen heeft over het geloof, kunt u contact opnemen met de gemeente.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente Haaften-Waardenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente Haaften-Waardenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente Haaften-Waardenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente Haaften-Waardenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente Haaften-Waardenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente Haaften-Waardenburg

Bezoekers bekeken ook