Hervormde Gemeente Buurmalsen

Hervormde Gemeente Buurmalsen is een Hervormde kerk gelegen aan Rijksstraatweg 11 in Buurmalsen.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Buurmalsen in Buurmalsen

Welkom op de website van de Hervormde Gemeente in Buurmalsen, gelegen aan de samenvloeiing van de Korne en de Linge. In dit kleine dorpje, omringd door boomgaarden en dijken, bevindt zich een eeuwenoud kerkje met een imposante torenspits. Hier komt iedere zondagmorgen en op andere momenten een kleine gemeente samen voor diensten en andere activiteiten. De erediensten maken gebruik van het Liedboek voor kerken 1973 en het Buurmalsen Liedboekje, en de Schriftlezingen zijn meestal in de NBG- of NBV-vertaling. Daarnaast is de eredienst ook via internet te beluisteren op www.kerkomroep.nl. Neem gerust een kijkje op onze website om meer te weten te komen over onze gemeente.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Buurmalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Buurmalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Buurmalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Buurmalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Hervormde Gemeente Buurmalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Buurmalsen

Bezoekers bekeken ook