Hervormde Gemeente Hellouw (PKN)

Hervormde Gemeente Hellouw (PKN) is een Kerk gelegen aan Korfgraaf 7D in Hellouw.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Hellouw (PKN) in Hellouw

De Hervormde Gemeente Hellouw heeft het beleidsplan voor 2023 gepubliceerd, evenals de profielschets voor een nieuwe predikant. Deze documenten zullen besproken worden tijdens de aankomende gemeenteavond op woensdag 25 januari om 20:00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om de voortgang in het beroepingsproces te delen. Daarnaast ondersteunt de gemeente het zendingswerk van Kees en Claudia Geluk in Costa Rica, waar ze zijn uitgezonden door de GZB. Hun berichten zijn te volgen via de link naar hun blog.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Hellouw (PKN) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Hellouw (PKN) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Hellouw (PKN)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Hellouw (PKN) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Hervormde Gemeente Hellouw (PKN) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Hellouw (PKN)

Bezoekers bekeken ook