Hervormde Gemeente Opijnen

Hervormde Gemeente Opijnen is een Kerk gelegen aan Stoepstraat 1 in Opijnen.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Opijnen in Opijnen

In Opijnen is er altijd wel iets te beleven! Deze week stond in het teken van de Dankdag voor Gewas en Arbeid, waarbij er speciale diensten werden gehouden om God te bedanken voor de oogst en het werk dat is verricht. Daarnaast was er ook een reguliere dienst waarbij iedereen welkom was om samen te komen en te genieten van de gemeenschap. Als je nog even wilt terugkijken naar deze gebeurtenissen, kun je gemakkelijk navigeren naar de website waar je alle informatie kunt vinden. Kortom, er is genoeg te doen en te beleven in Opijnen!

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Opijnen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Opijnen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Opijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Opijnen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Hervormde Gemeente Opijnen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Opijnen

Bezoekers bekeken ook