Hervormde Gemeente Tricht

Hervormde Gemeente Tricht is een Kerk gelegen aan De Twee Morgen 16 in Tricht.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Tricht in Tricht

In het onderstaande tekstgedeelte worden enkele belangrijke adressen en telefoonnummers vermeld. Zo is Agaath van Dorp de voorzitter van het ouderlingenberaad en zij is te bereiken op het telefoonnummer 0345-570506 of 06 34316789. Voor financiële zaken met betrekking tot de Kerkvoogdij kan er gebruik gemaakt worden van het ING-rekeningnummer NL10INGB 0000 925 317 of het RABO-rekeningnummer NL16RABO 03212 338 91. Deze rekeningen staan op naam van de Kerkvoogdij Hervormde Gemeente Tricht. De Diaconie heeft een RABO-rekeningnummer NL73RABO 03212 871 85. Daarnaast wordt er verwezen naar een link waar kerkdiensten live gevolgd en teruggekeken kunnen worden. Ook wordt er vermeld dat de laatste weekbrief nummer 43 is en het laatste kerkblad genaamd "Rondom de Sint Pieter" is van oktober.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Tricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Tricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Tricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Tricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Hervormde Gemeente Tricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Tricht

Bezoekers bekeken ook