Hervormde Kerk Tuil (PKN)

Hervormde Kerk Tuil (PKN) is een Kerk gelegen aan Langstraat 12 in Tuil.

Meer informatie over Hervormde Kerk Tuil (PKN) in Tuil

De Hervormde Gemeente Tuil is een kleine actieve gemeente gelegen in de Betuwe aan de Waal. Samen met de zustergemeente in Opijnen bouwen ze aan een geloofsgemeenschap waarin leren, vieren, dienen en getuigen belangrijk zijn. De gemeente heeft een open en laagdrempelig karakter en organiseert regelmatig activiteiten om de saamhorigheid te bevorderen. Naast de gemeenteleden uit Tuil zelf, zijn er ook veel leden en gasten uit omliggende plaatsen. De gemeente rekent zich tot het confessionele deel van de PKN en heeft veel gezinnen met (jonge) kinderen en tieners. De erediensten hebben een klassieke orde, met aandacht voor kinderen. De diensten zijn live te beluisteren of terug te luisteren.

Wil je weten wat Hervormde Kerk Tuil (PKN) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk Tuil (PKN) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk Tuil (PKN)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk Tuil (PKN) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Hervormde Kerk Tuil (PKN) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk Tuil (PKN)

Bezoekers bekeken ook