Hervormde Kerk

Hervormde Kerk is een Hervormde kerk gelegen aan Dorpsstraat 8 in Est.

Meer informatie over Hervormde Kerk in Est

De tekst bevat informatie over de agenda en de diensten van deze maand in de kerk. Er wordt aangegeven dat er bankrekeningen zijn waarop collectegeld kan worden overgemaakt. Voor de Diaconie is het bankrekeningnummer NL19 RABO 0381 2078 70 en voor de Kerkvoogdij is het bankrekeningnummer NL90 RABO 0321 2021 98. Het wordt gevraagd om bij de overmaking te vermelden of het geld bestemd is voor "kerkdienst gemist" of voor het goede doel. Het geld van de Kerkvoogdij wordt onder andere besteed aan het onderhoud van de kerk en vaste lasten zoals energie. De tekst eindigt met de vermelding van het copyrightjaar 2015-2022 van Hervormd Est.

Wil je weten wat Hervormde Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Hervormde Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk

Bezoekers bekeken ook