Het Bankethuis BV

Het Bankethuis BV is een Bakkerij gelegen aan Het Nieuwe Achterom 11 in Est.

Meer informatie over Het Bankethuis BV in Est

Het Bankethuis is een ambachtelijk familiebedrijf gevestigd in Est, waar ze elke dag met zorg en aandacht werken aan het lekkerste banket. Ze leveren hun producten aan verschillende retailers in heel Nederland. Ondanks de vele veranderingen door de jaren heen, is hun liefde voor bakken altijd hetzelfde gebleven. Het Bankethuis is uitgegroeid tot een hedendaags modern ambachtelijk bedrijf waar klanten kunnen rekenen op heerlijke producten en persoonlijk advies. Ze gebruiken de beste ingrediënten en vakmanschap om bodems, gevulde kapsels, dagvers banket en specialiteiten te bereiden. Het bedrijf is te bereiken via telefoon, fax, e-mail en hun website.

Wil je weten wat Het Bankethuis BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Bankethuis BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Bankethuis BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Bankethuis BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Het Bankethuis BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Bankethuis BV

Bezoekers bekeken ook