Het Dijkhuis Ophemert

Het Dijkhuis Ophemert is een Restaurant gelegen aan Waalbandijk 33 in Ophemert.

Meer informatie over Het Dijkhuis Ophemert in Ophemert

Bij het Dijkhuis in Ophemert kunt u terecht voor verschillende eetgelegenheden. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Hier kunt u genieten van lunch, borrel of diner en zelfs een eigen biertje uit de bierbrouwerij. In de bistro beneden kunt u terecht voor een simpele maar goede maaltijd en in de cafetaria kunt u eten laten bezorgen of afhalen van donderdag tot en met zondag. Het restaurant werkt met verse streekproducten en heeft een prachtig terras. Ook zijn er mogelijkheden voor feesten en evenementen. Het Dijkhuis is te vinden aan de Waalbandijk 33 in Ophemert.

Wil je weten wat Het Dijkhuis Ophemert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Dijkhuis Ophemert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Dijkhuis Ophemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Dijkhuis Ophemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Het Dijkhuis Ophemert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Dijkhuis Ophemert

Bezoekers bekeken ook