Het Klokhuis

Het Klokhuis is een Sportcomplex gelegen aan Jeugdlaan 2 in Beesd.

Meer informatie over Het Klokhuis in Beesd

Het Klokhuis Beesd is een veelzijdig centrum in Beesd waar allerlei culturele, educatieve, sociale en maatschappelijke activiteiten en diensten worden aangeboden. Het centrum is bedoeld voor zowel vaste als incidentele activiteiten en is gericht op de behoeftes van de inwoners van Beesd en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een culturele workshop, educatieve bijeenkomst of sociale activiteit, het Klokhuis heeft voor ieder wat wils. Dus als je nog niets in je winkelwagen hebt, is het misschien tijd om een kijkje te nemen bij het Klokhuis Beesd en te ontdekken welke activiteiten en diensten zij te bieden hebben.

Wil je weten wat Het Klokhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Klokhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Klokhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Klokhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Het Klokhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Klokhuis

Bezoekers bekeken ook