Het Kraaiennest

Het Kraaiennest is een Snackbar gelegen aan Haarweg 6 in Vuren.

Meer informatie over Het Kraaiennest in Vuren

Het Kraaiennest is een kiosk gelegen aan de overkant van een meertje in het Lingebos. Deze kiosk is een aanwinst uit 2020 en is toegankelijk voor iedereen, ook als je niet op de Lievelinge logeert. Het heeft een overdekt terras, vriendelijk personeel en biedt luxe eten en drankjes aan. Daarnaast worden er regelmatig foodtrucks en een markt georganiseerd, zijn er optredens van muzikale campinggasten en is er zelfs een mobiele kapper aanwezig. Het Kraaiennest kan ook gehuurd worden voor verjaardagen, vergaderingen en andere evenementen. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar en je kunt een offerte aanvragen. Kortom, het Kraaiennest is een gezellige en veelzijdige locatie waar iedereen welkom is.

Wil je weten wat Het Kraaiennest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Kraaiennest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kraaiennest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kraaiennest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Het Kraaiennest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Kraaiennest

Bezoekers bekeken ook