Het Minidome

Het Minidome is een Museum gelegen aan Voorstraat 80 in Asperen.

Meer informatie over Het Minidome in Asperen

Welkom bij het "Nationaal Autominiatuur Museum"! In dit museum vind je auto- en miniatuurmerken van over de hele wereld, waaronder Altaya, Atlas, Best Box, Bos, Brumm, oude Budgie-toys, Burago, Conrad, Corgi, Corgi-toys, Crossway, Cult, Danbury mint, Dinky, Dinky-toys, Duvi, Eligor, Franklin mint, Gama, Gruisval, Herpa, Hotwheels, Husky, Ixo, KingStar, Kyosho, Landsdowne, Lion-car, Lone-star, Matrix, Majorette, Matchbox, Mebetoys, Mercury, Metosul, Neo, New Clovertoys, Norev, Oxford, Pilen, Polistil, Politoys, Revell, Schuco, Siku, Solido, Spark, Spot-on, Tekno, Vanguards, Vitesse, Welly, Wiking, en nog veel meer. Het museum heeft ook combi-deals voor autoliefhebbers, waarbij je een bezoek aan De Schildkamp kunt combineren met een uitstapje naar het auto miniatuurmuseum Minidome. Verschillende autoclubs hebben al gebruik gemaakt van deze arrangementen en hebben een gevarieerde toertocht georganiseerd die eindigde met een bezoek aan het museum en een etentje bij De Schildkamp. Dit jaar bieden ze weer leuke arrangementen aan op basis van de positieve reacties van de afgelopen jaren.

Wil je weten wat Het Minidome verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Minidome of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Minidome? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Minidome het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Het Minidome reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Minidome

Bezoekers bekeken ook