Het Wiel

Het Wiel is een Zwemsport gelegen aan Van Hogendorpstraat 17 in Geldermalsen.

Meer informatie over Het Wiel in Geldermalsen

Laco zwembad Geldermalsen is een multifunctionele sport- en vrijetijdsaccommodatie met een binnenbad en een sporthal. Het binnenbad heeft verschillende faciliteiten zoals een doelgroepbad, peuterbassin, wedstrijdbad en een sauna met stoombad. Ze bieden zwemlessen, babyzwemmen en groepslessen aan voor alle leeftijden. Na het zwemmen kun je ontspannen in het horecagedeelte. De sporthal heeft squashbanen en is geschikt voor allerlei zaalsporten. Ook daar is een horecagedeelte aanwezig. Het is alleen mogelijk om elektronisch te betalen in de accommodatie. Voor meer informatie over leren zwemmen, openingstijden, tarieven en abonnementen kun je terecht op de website van Laco Geldermalsen. Ze bieden ook gratis proeflessen aan voor fitness en zwemmen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie.

Wil je weten wat Het Wiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Wiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Wiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Het Wiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Wiel

Bezoekers bekeken ook