Het Zilveren Schaap

Het Zilveren Schaap is een Winkel voor antiek meubilair gelegen aan Achterweg 13a in Waardenburg.

Meer informatie over Het Zilveren Schaap in Waardenburg

Het Zilveren Schaap is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte schapenleren meubels. Ze hebben ruim 100 schapenleren meubels op voorraad en zijn dealer van Lounge Atelier, een topmerk onder het schaapsleer. Daarnaast hebben ze ook modellen staan van andere merken zoals Joris, King's Design, DNG, Muylaert en Bendic. Schapenleren meubelen hebben een bijzonder karakter doordat ze met waterbeits gepatineerd worden, waardoor de tekening van de huid terug te zien is. De onvolkomenheden van de schapenhuid, zoals littekens en insectenbeten, dragen bij aan de unieke uitstraling van de meubels. Het juiste onderhoudsmiddel wordt gebruikt om het schapenleren meubel op kleur te houden en het leer te voeden en onderhouden. Schapenleren meubelen zijn tijdloos en passen in elk interieur, of het nu modern, klassiek of landelijk is. Het Zilveren Schaap is gevestigd in Waardenburg en alleen op afspraak geopend.

Wil je weten wat Het Zilveren Schaap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Zilveren Schaap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Zilveren Schaap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Zilveren Schaap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Het Zilveren Schaap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Zilveren Schaap

Bezoekers bekeken ook