Hip Hair by Sem

Hip Hair by Sem is een Kapper gelegen aan Geldersestraat 10 in Geldermalsen.

Meer informatie over Hip Hair by Sem in Geldermalsen

Hiphair by Sem is een gezellige en professionele kapsalon in Geldermalsen. Het team bestaat uit 7 personen die samenwerken om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Ze bieden verschillende knipbehandelingen aan, van een simpele knipbeurt tot een complete make-over. Het team houdt zich ook op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen door regelmatig trainingen te volgen. Daarnaast bieden ze ook kleurbehandelingen aan, waarbij ze werken met het merk Kis om de perfecte kleur te creëren. De kapsalon is ook geschikt voor kinderen, met speciale acties op woensdag. Verder bieden ze wenkbrauwepilatie aan en ondersteunen ze de stichting Haarwensen door haarwerken te doneren aan kinderen met haarproblemen. Ze werken met producten van Kis en Osmo. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Hip Hair by Sem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hip Hair by Sem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hip Hair by Sem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hip Hair by Sem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Hip Hair by Sem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hip Hair by Sem

Bezoekers bekeken ook