HOBO hifi B.V. Webwinkel

HOBO hifi B.V. Webwinkel is een Hifi-winkel gelegen aan Achterweg 44 in Waardenburg.

Meer informatie over HOBO hifi B.V. Webwinkel in Waardenburg

Op 3 en 4 november is er een Isoacoustics show in Arnhem. Paradigm Founders Serie luidsprekers worden uitgelicht, met precisie, controle en dynamiek als belangrijkste kenmerken. Deze serie is het logische vervolg op de Prestige-lijn en biedt compromisloze weergave van muziek. HOBO hifi is dé plek om Hi-Fi te kopen, omdat zij begrijpen wat nodig is om te genieten en te beleven. Ze bieden ook een breed assortiment hoofdtelefoons aan, van goedkoop tot audiofiele kwaliteit. De Lumin App wordt uitgelegd, een intuïtieve app om muziek naar keuze te luisteren. Daarnaast worden de nieuwe Arcam Radia producten gepresenteerd. HOBO hifi staat voor het beste in beeld en geluid, met advies, ervaring en service. Nieuwsbriefabonnees ontvangen minimaal 5 jaar garantie op hun aankopen.

Wil je weten wat HOBO hifi B.V. Webwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HOBO hifi B.V. Webwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HOBO hifi B.V. Webwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HOBO hifi B.V. Webwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar HOBO hifi B.V. Webwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HOBO hifi B.V. Webwinkel

Bezoekers bekeken ook