huid en voetverzorging LINEKE BLOM

huid en voetverzorging LINEKE BLOM is een Schoonheidssalon gelegen aan Bredestraat 18a in Meteren.

Meer informatie over huid en voetverzorging LINEKE BLOM in Meteren

Pedicurepraktijk Lineke in Meteren is een kwaliteitsvolle pedicurepraktijk gerund door Lineke Blom, een gediplomeerde pedicure die is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en Procert. Lineke is gespecialiseerd in verschillende voetbehandelingen, waaronder behandelingen voor mensen met reumatische, diabetische, oncologische en oudere voeten. Voor mensen met reumatische klachten kan Lineke knobbels verlichten en advies geven over geschikt materiaal. Voor mensen met diabetes kan ze de voetproblemen grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering. Daarnaast biedt Lineke ook persoonlijke voetverzorging aan, waarbij een volledige lichaamsbehandeling van de voeten wordt uitgevoerd. Lineke benadrukt dat voeten aandacht verdienen, omdat ze ons ons hele leven dragen. Ze kunnen verschillende ongemakken veroorzaken, zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels, maar ook klachten zoals reuma, diabetes en drukplekken. Lineke adviseert om op tijd naar een specialist te gaan om medische behandelingen en blijvende klachten te voorkomen. Behandelingen bij Pedicurepraktijk Lineke zijn op afspraak en momenteel is er een cliëntenstop, maar zodra er weer ruimte is, wordt dit vermeld.

Wil je weten wat huid en voetverzorging LINEKE BLOM verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van huid en voetverzorging LINEKE BLOM of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij huid en voetverzorging LINEKE BLOM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je huid en voetverzorging LINEKE BLOM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar huid en voetverzorging LINEKE BLOM reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. huid en voetverzorging LINEKE BLOM

Bezoekers bekeken ook